Петима от най-близките приятели на Меган Маркъл от сериала Костюмари

...
Петима от най-близките приятели на Меган Маркъл от сериала Костюмари
Коментари Харесай

Какво разкриха приятелите на Меган Маркъл за нея

Петима от най-близките другари на Меган Маркъл от сериала " Костюмари " дадоха изненадващо изявление , в което разкриват персонални детайлности за някогашната актриса и сегашна херцогиня на Съсекс.

Някои считат, че думите им са по молба на брачната половинка на принц Хари, а други - че те сами са се организирали в нейна отбрана. Това няма изключително значение, тъй като едва ли ще разберем истината. Но ето няколко други истини за Маркъл , които разбрахме от едни от най-близките й хора.
 Снимка 326584

Меган е извънредно вярваща. Тя медитира и има доста специфична и мощна връзка с Бог , споделят актьорите. Именно тази религия й оказва помощ да се оправи с ролята на херцогиня, която е нещо изцяло ново за нея.

Маркъл има доста мощна връзка и със своя брачен партньор, принц Хари. Те са крепко стъпили на земята, а тя знае доста добре какво може да управлява и какво - не. Затова за събитията от втория вид не се тревожи изключително.

Със сигурност обаче няма по какъв начин да не се тревожи за всичко, което се изписа по адрес на нея и връзката й с татко й. Според сътрудниците на Меган, тя не е зачеркнала родителя си от живота си, както настояват мнозина. Дори след сватбата си му е написала писмо, в което му споделя, че го обича и го моли да спре да я изкарва отговорна, написа People.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Celeb Belle (@celebbelle) на Яну 11, 2019 в 11:43 PST

Един от тези хора, които упрекват Маркъл в грях към татко й, е нейната доведена сестра Саманта Маркъл. Тя, несъмнено, не е пропуснала изявлението на сътрудниците на Меган. Не пропусна и да разяснява, наричайки изказванието за естествените връзки сред татко и щерка " цялостна нелепост ".

Саманта за следващ път съобщи, че има задоволително доказателства, с които да даде да се разбере, че Меган е изхвърли татко си от живота си . А всички, които настояват противното, основават подправени вести.
 Меган Маркъл, принц Хари и един подарък от кралица Елизабет Втора
Какво подари кралицата на Хари и Меган

Щедро, много обилно

Според сътрудниците на Меган и враждата й с Кейт Мидълтън е цялостна небивалица. Те считат, че е изцяло погрешно да се нанася сходна прочувствена контузия на една бременна жена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР