Петима общински съветници от БСП в Ловеч са внесли предложение

...
Петима общински съветници от БСП в Ловеч са внесли предложение
Коментари Харесай

Предлагат Драматичният театър в Ловеч да носи името на Стефан Данаилов

Петима общински съветници от Българска социалистическа партия в Ловеч са внесли предложение Драматичният спектакъл в Ловеч, който е държавен, да носи името на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в. Това излиза наяве от документите за идващото съвещание на Общинския съвет.

Няма по-достойно име от това на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в - изключителна персона, която построи незабравими облици в киното и театъра, се споделя в претекстовете на съветниците. Те допълват, че актьорът е почитан от всички българи и в Ловеч е родена неговата майка - Евдокия Данаилова и тук той изкарва детството си ", се споделя в предлагането, представено от Българска телеграфна агенция.

Биографът на Стефан Данаилов: Отиде си благополучен

В решението, което оферират съветниците, се желае кметът на община Ловеч да предприеме нужните дейности за осъществяването му.

Предложението ще се гледа в непрекъснатите комисии, след което ще бъде подложено на гласоподаване на съвещанието на Общинския съвет в Ловеч на 30 януари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР