Петима наши борци спечелиха полуфиналните си схватки и днес ще

...
Петима наши борци спечелиха полуфиналните си схватки и днес ще
Коментари Харесай

Петима наши борци са финалисти на „Дан Колов – Никола Петров“

Петима наши борци завоюваха полуфиналните си битки и през днешния ден ще спорят за купите на шампионата „ Дан Колов – Никола Петров “ в зала " Левски София "
В свободния жанр Рамазан Рамазанов (70), трети на Евро 2020, надделя иранеца Язданичерати със 7:6 и през днешния ден следобяд ще излезе за златото против Сервет Коскун (Тур).
Ахмет Батаев (92) се оправи с Андриян Гросул (Молд) с 9:2 и на финала ще излезе против Арашк Мохеби (Иран).
Георги Вангелов (61), пети на Олимпийските игри в Токио 2020, загуби от азера Интигам Вализада с 1:2 и ще спори за бронза. Срещата бе напрегната и провокира доста неодобрение от трибуните против съдийски отсъждания.
В класическия жанр също двама национали пробиха до финалите.
Абу-Муслим Амаев (63) се наложи над Абдурахман Алтан (Тур) с 5:0 и в решителната битка за купата ще има за противник Храча Погосян (Арм), трети на международното до 23 година
Константин Стас (72) победи с механически туш - 10:0 за 1,45 мин. Кая Йошида (Яп) и в спор за купата ще излезе против Шахин Мофрод (Иран).
И двамата ни полуфиналисти в категория до 82 кг – Росиан Дермански и Светослав Николов обаче изгубиха и ще се борят за бронза.
При дамите Мими Христова се наложи с механически туш (10:0) над Албина Кайргелдинова (Каз) и за купата ще се бори с Наоми Руике (Яп).
Финалите са от 18 ч и ще бъдат излъчени директно по телевизия b1b.box.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР