Петима младежи са пострадали при масово сбиване с роми в

...
Петима младежи са пострадали при масово сбиване с роми в
Коментари Харесай

Цигани с ножове нападат младежи заради забележка за силна музика

Петима младежи са потърпевши при всеобщо сборичкване с роми в село Дунавци, община Казанлък.

Масовият пердах зародил поради забележка за мощна музика в заведение, заяви Нова телевизия.

Според версията на потърпевшите компанията им направила забележка да се понижи мощната музика, идваща от ромската махала. В отговор на това в заведението, в което били потърпевшите, нахлули към 15 цигари, въоръжени с ножове.

По думите на Христо - един от потърпевши, обстановката е зародила от нищото - " Плашещото е, че бяха фактически добре проведени, ужасно невъзмутими хора, носеха ножове с тях. В никакъв случай не може да се подценяват такива хора, за мен са безусловно публично рискови, тъй като те нямаха някаква съответна причина за такова нещо ".

Групата роми носели и стъклени бутилки.

Пред bTV потърпевшия Христо уточни и че ромите са барикадирали заведението - " В един миг барикадираха безусловно навън. Сложиха косо масите. Стана ужасно. Те извадиха едни ножове, бутилки ". По думите му ромите са били извънредно нападателни.

Според проверяващите служители на реда обаче става въпрос за битов скандал. Нападателите били двама, а не 15, както споделя Христо.

Към момента органите на реда към този момент са задържали двама от обвинените нападатели. Разследването по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР