Петима мъже са задържани от работещи по линия на противодействие

...
Петима мъже са задържани от работещи по линия на противодействие
Коментари Харесай

Акция Антидрога в Пиринско, петима са арестувани

Петима мъже са арестувани от работещи по линия на противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.

На 13.05.2022 година в региона на ул. „ Битоля “ в гр. Петрич, от полицейски чиновници на РУ-Петрич са тествани двама мъже на 20 години и един на 21 години от града, като в носена от 21-годишния чанта те разкрили найлонов плик с към 150 грама марихуана. В хода на работата по случая е тествано жилище в гр. Петрич, населявано от лицето, където в мазе е открита и конфискувана към 118 грама суха, тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

В следобедните часове на 15.05.2022 година в региона на парк „ Ловен дом “ в гр. Благоевград, полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград са задържали 18-годишен юноша от града. При осъществената му инспекция, у него е открит найлонов плик, съдържащ към 0,7 грама канабис.

Около 00:20 часа на 16.05.2022 година в с. Гърмен, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е тестван 31-годишен от с. Дебрен, общ. Гърмен, у който е открит и конфискуван плик, съдържащ към 6 грама суха, тревиста маса, реагираща позитивно на канабис.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР