Петима мъже – на 19, 20, 30, 42 и 45

...
Петима мъже – на 19, 20, 30, 42 и 45
Коментари Харесай

Петима в ареста за скандал и хулиганство след спор чия кола е по-хубава

Петима мъже – на 19, 20, 30, 42 и 45 години, са арестувани в Районното ръководство на Мадан след скандал и хулиганска демонстрация.
Около 5 часа сутринта в сладкарница петимата маданчани  спорили чия кола е по-хубава. Заради крясъците на висок звук на всеки от групата е формиран акт за нарушение на публичния ред.
След намесата на органите на реда групата се разотива, четиримата потеглят да търсят 20-годишния с букви С.Ш. в дома му. Около 6:10 часа влезнали у тях. Там била единствено майката на момчето.  
Мъжете излезли на открито и след подаден сигнал от дамата били арестувани от чиновници полицията.
Разбирайки за нахлуването и за това, че нарушителите да арестувани, младежът отишъл в Районното ръководство, където в очевидно нетрезво положение почнал да насочва хули и обидни думи. Хвърлил шепа монети към стъклото на паспортна работа и го счупил.
С решение на Районния съд в Мадан за демонстрация на дребно безчинство на С.Ш. е наложено административно наказване " задържане за период от четири денонощия в структурно звено на Министерство на вътрешните работи ". Срещу останалите четирима мъже е формирано досъдебно произвеждане за влизане в непознато жилище. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР