Петима железопътни работници бяха убити в Северна Италия , след

...
Петима железопътни работници бяха убити в Северна Италия , след
Коментари Харесай

Петима железопътни работници са прегазени от влак в Италия

Петима железопътни служащи бяха убити в Северна Италия, откакто бяха блъснати от трен, до момента в който правиха ремонтни действия през нощта, оповестява Daily Mail.

Влакът, който е се е движил по  линията Милано-Торино е бил без пасажери, е развил скорост  160 километра (99 мили) в час, когато е блъснал екипа, който сменя елементи от коловоза покрай Брандицо, в покрайнините на Торино, оповестяват италианските организации.

„ Петима служащи бяха убити от преминаващ трен, други двама бяха ранени “, се споделя в малко изказване на противопожарната работа.

Твърди се, че мъжете са на възраст сред 22 и 52 години, са били влачени няколко метра.

Двама техни сътрудници са невредими, само че остават под наблюдаване в болница, до момента в който машинистът е в потрес, само че не е ранен, оповестяват италианските осведомителни организации.

RFI, компанията, която ръководи железопътната мрежа на Италия, удостовери, че петима служащи от външен реализатор са починали, когато трен, който не е в комерсиално обслужване, ги е блъснал малко преди среднощ.

Той изрази своята „ дълбока тъга “ и съболезнования за фамилиите на жертвите и сподели, че следствията са в ход.

„ Не може да се изключи, че е имало неточност в връзката “, сподели той, само че добави, че това ще бъде въпрос на следствие.

Влаковата линия сред Торино и Милано остана спряна рано тази заран.

Кметът на Торино Стефано Ло Русо разказа това като „ голяма покруса, която ни оставя всички в потрес “.

Паоло Бодони, кметът на Брандицо, сподели пред новинарската организация AGI, че чиновник на незабавната помощ му е описал „ смразяваща сцена с човешки остатъци на 300 метра “.

„ Това е голяма покруса “, добавя той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР