Петима извършители на кражби са установени от служители на полицейските

...
Петима извършители на кражби са установени от служители на полицейските
Коментари Харесай

Мъж задигна смартфон от офис на мобилен оператор в Пещера

Петима причинители на обири са открити от чиновници на полицейските ръководства в област Пазарджик. В РУ-Пещера бил получен сигнал от шеф на офис на мобилен оператор в града. Апаш съумял да задигне от стелаж в офиса мобилен телефон на стойност 400 лв.. Криминалисти от ръководството направили нужното и скоро бил хванат 42-годишен пещерец. Той предал непринудено откраднатото устройство.
Прочетете още
От търговски обект за маркови артикули във Велинград била осъществена кражба на дамска рокля и чехли на обща стойност към 280 лв.. Полицаите в курорта бързо спипали извършителките, които се оказали 45-годишна жена от Пазарджик и 13-годишно момиче.

Криминалисти от РУ-Пазарджик получили сигнал за осъществена кражба на мобилен телефон на улица в регионалния град. Органите на реда скоро открили, че създател на похищението е 56-годишен пазарджиклия.

Вчера следобяд крадец проникнал през служебния вход на драматично-кукления спектакъл в Пазарджик. От там била осъществена кражба на мъжки велосипед, благосъстоятелност на 60-годишен мъж. Автопатрул при районното ръководство реагирал неотложно и минути по-късно бил хванат различен 60-годишен мъж, който непринудено предал на униформените откраднатото колело. По всички случаи се водят досъдебни производства или преписки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР