Петима души загинаха, а трима бяха ранени, след като самолет

...
Петима души загинаха, а трима бяха ранени, след като самолет
Коментари Харесай

Самолет падна край Лвов заради недостиг на гориво, петима са загинали

Петима души починаха, а трима бяха ранени, откакто аероплан падна покрай украинския град Лвов, където трябвало да зареди свършващото си гориво, предадоха международните организации в петък.

Инцидентът стана сутринта, когато АН-12 на самолетната компания " Украйна Аероалианс " не е съумял да доближи до пистата за кацане и се разрушил на 1.5 км преди нея. Машината, която е возила товар от от испанския град Виго за турския град Истанбул, е трябвало да спре на летището в Лвов да презареди. Като евентуални аргументи за нещастието се проверяват точно дефицит на горивото или пилотска неточност. В момента на рухването на машината в региона е имало мъгла.

Първоначално бе обявено за три жертви, само че след това броят им беше конкретизиран. На борда на самолета е имало седем души екипаж и един съпътстващ товара. Какво е транспортирано на борда към този момент не е ясно.

Спасени са трима индивида, които са признати в болница с пострадвания.

По данни на телевизия " 112 Украйна " разрушилият се Ан-12 и бел издигнат преди 51 години, бил е експлоатиран от военно-транспортната авиация от 1968 до 1995 г, а по-късно е употребен за цивилен полети.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР