Петима души, сред които и неродено дете, са загинали вследствие

...
Петима души, сред които и неродено дете, са загинали вследствие
Коментари Харесай

Застреляха неродено дете в САЩ

Петима души, измежду които и неродено дете, са починали в резултат на пукотевица в Съединени американски щати, съобщи Си Ен Ен.

Полицията в град Индианаполис (щата Индиана) е получила сигнал за случай с огнестрелно оръжие в североизточен квартал. При идването на място чиновниците на реда са разкрили три тела и двама простреляни. "Една от потърпевшите е била бременна и закарана в болница. За страдание лекарите не са могли да спасят нито младата жена, нито носеното от нея " дете, това е споделила представителката на здравните управляващи Алфарена МакГинти. По нейните думи живота на потърпевшия е бил отвън заплаха.

"Това е най-масовото ликвидиране в нашия град от десетилетия насам ", това е декларирал кметът на града Джо Хогсет. Той е показал, че на този стадий е нямало информацията какъв е бил претекстът за жестокото закононарушение.

От полицията са споделили, че най-вероятно убийството е било осъществено от минимум двама души. "Ние получихме помощ от Федералното бюро за следствие. Специалистите са направили оглед на мястото на престъплението. На този стадий ние не можем да дадем повече информация ", това е споделил началникът на полицията в Индианаполис Рандън Тейлър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР