Петима души, сред които и един полицай, бяха убити, а

...
Петима души, сред които и един полицай, бяха убити, а
Коментари Харесай

В Грузия: Военен уби петима и се застреля

Петима души, измежду които и един служител на реда, бяха убити, а петима други – ранени, при пукотевица в Източна Грузия. Тя била открита от някогашен боен. След като стрелял от балкон на постройка, мъжът се самоубил, оповестиха управляващите в кавказката страна.

Трагедията се е разиграла в четвъртък вечерта в Сагарейо, градче с към 10 000 поданици, на 50 км източно от столицата Тбилиси.

Според вътрешното министерство мъжът стрелял с автоматизирано оръжие от балкона на апартамент и умъртвил четирима души в двора на жилищния блок, както и служител на реда, дошъл на място. По данни на ведомството има и петима ранени, един от които – тежко.

" Пристигна екип от специфичните сили, прикани го да се съобщи. Той, несъмнено, стреля още веднъж ", уточни вътрешният министър Вахтанг Гомелаури. По думите му екипът разрушил вратата на жилището и тогава обвиненият се самоубил с патрон в главата.

Мотивите на стрелеца към този момент са незнайни. Според първичните данни причинителят, роден през 1974 година, е служил от 2006 до 2012 година в грузинската войска и взел участие в задачи в Афганистан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР