Петима души са загинали при нападението, което извърши по-рано днес

...
Петима души са загинали при нападението, което извърши по-рано днес
Коментари Харесай

Петима са загинали при нападението в мол в Сидни, сред ранените е 9-месечно бебе

Петима души са починали при нападението, което извърши по-рано през днешния ден мъж с нож в един от най-големите и известни търговски центрове в Сидни. Има и ранени, откарани в болница в сериозно или тежко положение, като измежду тях е и 9-месечно бебе, оповестиха от локалната полиция на брифинг след офанзивата, станала малко преди 16.00 ч. през днешния ден локално време, когато молът е бил цялостен с хора.

Нападателят е бил убит по време на полицейска акция в мола. Преди да бъде обезврезен, той е намушкал минимум девет души. Действал е самичък, прецизираха от полицията във връзка появилите се по-рано информации, че е допустимо да има и втори нападател.

Полицейска служителка е обезвредила сама нападателя, оповестиха още по време на брифинга. Тя е била наоколо по време на нападението и се е отзовала на подадения сигнал до службите. Имало е гонене вътре в мола и когато тя съвсем настигнала нападателя, той се обърнал и вдигнал ножа си против нея, готвейки се за офанзива. Тогава тя стреляла и го ликвидирала на място.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР