Петима души са пострадали след тежка катастрофа между линейка и

...
Петима души са пострадали след тежка катастрофа между линейка и
Коментари Харесай

Петима ранени при сблъсък между такси и линейка в София

Петима души са потърпевши след тежка злополука сред кола за спешна помощ и таксиметров автомобил в София, оповестиха за Dir.bg от Столичния център за незабавна здравна помощ.

Сигналът за случая, който е станал на бул. " Пенчо Славейков " в сектора сред " Пирогов " и Александровска болница, е подаден в 2.01 часа тази нощ.

Екип на Спешна помощ в Перник е транспортирала 68-годишен пациент в тежко положение с кардиологичен проблем, когато на кръстовище е засечена от таксиметровия автомобил. Последвал мощен конфликт, след който незабавният автомобил изхвърча от пътя и се удря в дърво .

За седем минути на място са изпратени четири коли за спешна помощ. Най-тежко потърпевша е здравната сестра, която е 50-годишна. Тя е с политравма и е превозена в противошоковата зала на " Пирогов " . Превозваният пациент е получил травма на главата и също е признат в незабавната болница. Там е и 30-годишната лекарка от екипа на Спешна помощ-Перник, която е с голям брой травми.

Двамата водачи пък са откарани във Военномедицинска академия. Шофьорът на колата за спешна помощ, който е на 39 години, е с голям брой травми. 53-годишният таксиметров лидер е с травма на ръката.

По случая се води досъдебно произвеждане. Изясняват се аргументите за злополуката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР