Петима души са арестувани по време на акцията на антимафиотите

...
Петима души са арестувани по време на акцията на антимафиотите
Коментари Харесай

Петима са били арестувани при акцията в офисите на БФС

Петима души са задържани по време на акцията на антимафиотите в офисите на БФС, оповестява dsport.bg. Според непотвърдена информация на " Дневник " измежду арестуваните са шефът на футболните съдии Йордан Сталев, както и Илонка Джалева - също член на съдийската комисия.

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че акцията няма нищо общо със свадите към мача на националния тим с Англия (0:6).

" Слушаха и мислеха, че си вършим някакъв на ниска цена пиар. Точно противоположното - аз съм ги предизвестил, с цел да не може след това някой от ФИФА да ми прави забележка. Те не се съобразиха ", сподели Борисов в Шумен, като препрати към срещата с футболните съдии преди началото на сезона.

" Операцията беше планувана доста преди вчерашния мач, няколко дни по-рано ", уточни той и предизвести и притежателите на клубовете.

" Да си създадат нужното и тогава могат да дойдат да кажат какво може да помогне страната. Това, което се прави на територията на страната и не се съблюдават законите, договарят мачове или договорят съдии за мачове, няма да ги поносим. Това е реакцията през днешния ден след дълго време вършена работа от полицията, ГДБОП и Национална агенция за приходите ".

Борисов уточни, че " ще създадем игрища, като има защо да ги вършим - с цел да гледат хората почтен и хубав футбол ".

Той реагира остро и против очернянето на България в Англия около расисткия скандал. Дори уточни, че и в българския тим, както и в британския, има по трима цветнокожи футболисти.

" Не сме расисти, ние сме избавили евреите. Никой да не си разрешава да ни назовава нас животни ", съобщи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР