Петима души пострадаха, след като кола се вряза в магазин

...
Петима души пострадаха, след като кола се вряза в магазин
Коментари Харесай

Петима са пострадалите, след като кола се вряза в магазин в София

Петима души пострадаха, откакто кола се вряза в магазин в столичния кв. „ Овча купел ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По информация на Центъра за незабавна здравна помощ, сигналът за случая е получен в 14.42 часа. Първата кола за спешна помощ потегля незабавно и идва на място на шестата минута. След нея са изпратени още две коли за спешна помощ. Едната потърпевша жена е 45-годишна и има разкъсно-контузна рана на коляното. Пострадало е и 8-годишно момиченце, което има пострадвания в региона на главата. Друга 53-годишна жена е получила травма на ръката, а 43-годишен мъж е с гръбначна контузия. Всички са приети в болница в „ Пирогов “.

Водачът на предизвикалия злополуката автомобил е на 60 години и е с травма на главата, има и фрактура на носа. След като е прегледан и обработен, е освободен за домашно лекуване, заяви за БГНЕС пресаташето на ВМА Соня Колчакова.

От Спешния център не могат да потвърдят информацията, че водачът е бил в нетрезво положение. Това би трябвало да направи Министерство на вътрешните работи, откакто излязат резултатите от алкохолната му проба.

За това обаче свидетелстват всички очевидци на случая. „ Замаян беше. Той не отговаряше, нищо не споделяше. Едно момче сподели, че в колата е имало бутилки с алкохол, само че дали е правилно, дали са го ревизирали, не мога да кажа “, описа Александър Евтимов, свидетел на случая.

За некомпетентност на водача загатна и шефът на комерсиалния център Веселин Алипиев. „ Голям шанс е, че няма жертви. Тук стопират три рейса. Потокът от хора е значителен. Много хора вървят и по тротоара “, акцентира той.

БГНЕС напомня, че през днешния ден на обяд лек автомобил „ Ситроен ” се вряза в дребен търговски център на бул. „ Монтевидео ” в кв. „ Овча купел ”. В момента на удара вътре в магазина е имало клиентка. След като се врязал в магазина, автомобилът тръгнал обратно и блъснал други лек автомобил, както и микробус. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР