Петима души от едно семейство бяха избити в къща в

...
Петима души от едно семейство бяха избити в къща в
Коментари Харесай

Петорното убийство вероятно е станало в новогодишната нощ

Петима души от едно семейство бяха избити в къща в Нови Искър. Сигнала в полицията подал към 16,20 през вчерашния ден братът на една от жертвите. Той споделил, че брат му не си подвига телефона от 29 декември, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Полицаите от столичното Второ РПУ, които отишли да ревизират какво става в къщата на ул. "Лозянски дол ", се натъкнали на ужасяваща панорама - труповете на двама мъже, две дами и момче. Двама от убитите били на горния етаж. Жертвите са мъж и жена на към 50-60 години, две момчета на 18 и 20 години, както и 16-годишно момиче.
Местни хора обаче описаха пред  "24 часа ", че момче се е натъкнало първо на труповете. То отишло да търси собствен другар, който е измежду убитите. След като видял мъртвите, незабавно споделил на родителите си, а те се обадили в полицията. На мястото пристигнаха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, а след това и основният прокурор Сотир Цацаров. Там беше и шефът на следствието Борислав Сарафов. Районът към къщата беше отцепен, до момента в който траеше огледът.

Първоначалната версия на полицията беше, че става въпрос за убийства и самоубийство. Смята се, че възрастният мъж умъртвил сина си Георги, тъщата си, 16-годишната Нанси - щерка от предходен брак на брачната половинка му, както и нейното гадже Боби. Майката на Нанси - Кети Николова Кюхова, се търси. Засега не се знае дали тя е участвала на убийството, само че съгласно една от версиите е в неопределеност отпреди нещастието.

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви пред публицисти, че всички 5 души са убити с по един патрон с малокалибрено оръжие. Засега то не е намерено. Не се знае и повода за нещастието. Разследването би трябвало да изясни къде е била майката Кети, дали в действителност става дума за ликвидиране и самоубийство, както и какъв е мотивът за абсурда, довел до убийствата.

Във фейсбук страницата на Нови Искър хората разясняват случилото се и пращат линкове към профилите на участниците в нещастието. От писанията там излиза, че мъртвите са Неделчо Юнаков, синът му Георги Юнаков, доведената му щерка Нанси Иванова, нейното гадже Боби и баба й. От профила на търсена от полицията Кети Николова се схваща, че тя е обвързана с Неделчо Юнаков. Кети има немска овчарка, каквото е убитото в къщата куче. Тя постоянно написа на страницата на Нанси Иванова, за която се твърди, че е нейна щерка. Пише и в профила на Георги Юнаков.

По информация на съседите Кети Николова е изчезнала преди всеобщото ликвидиране. Жената се придвижва с джип БМВ Х 5, който липсва от къщата в Нови Искър. Кети Кюхова е била в променливи връзки с околните на приятеля си Неделчо. Възможно е дамата да е причинител на убийствата или да е станала очевидец на кървавата кланица, гласят разнообразни версии. Тя обаче не се е появила, нито се е свързала с полицията до този миг. Има и версия Кети да е била убита първо и трупът й - прикрит. Появи се и малко евентуалната версия грабители да са избили всички, започвайки от кучето.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР