Петима души остават в болница след катастрофата между ТИР и

...
Петима души остават в болница след катастрофата между ТИР и
Коментари Харесай

Оперират двама от пострадалите при катастрофата на АМ Хемус

Петима души остават в болница след злополуката сред ТИР и рейс на автомагистрала " Хемус " в неделя. Всички потърпевши са в устойчиво положение.
Най-тежко е потърпевш водачът на рейса - 64-годишен мъж. Той е със счупени лява и дясна подбедрица. Предстои му интервенция в болница " Света Анна ".
В " Пирогов " беше оперирана 48-годишна жена, която е с лицево-челюсти пострадвания. Интервенцията на контузията на лицето е минала сполучливо и пациентката се възвръща обикновено, оповестиха от болничното заведение.
Тази заран здравнният министър Кирил Ананиев посети пациентката в " Пирогов ". Още трима души са били превозени в Спешното отделие на болничното заведение в неделя - две дами и един мъж. Раните им са били обработени, след което пациентите са били освободени от лечебното заведение. Това заяви изпълнителният шеф на незабавната университетска болница проф. Асен Балтов, представен от БГНЕС.
В болница „ Царица Йоанна ” са постъпили двама души - мъж и жена. Те са с охлузвания и също са освободени.
Междувременно, аргументите за злополуката към момента се обясняват.  За момента, версиите за случая, при който пострадаха 8 души, са две – шофиране с несъобразена скорост от страна на водача на рейса или появяването на трети лидер, който да е предизвикал злополуката.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР