Петима души бяха ранени при инцидент по време на репетиция

...
Петима души бяха ранени при инцидент по време на репетиция
Коментари Харесай

Петима пострадаха при репетиция за юбилея на британската кралица

Петима души бяха ранени при случай по време на подготовка за гала за отбелязване на формалния рожден ден на английската кралицата и платинения ѝ празник като монарх, съобщи БНР.

При сриване на естрада за фенове по време на подготовка за церемонията " Trooping the Colour " в Централен Лондон пострадаха петима души, двама от които са откарани в болница. От Бърза помощ не дадоха информация какъв брой са съществени пострадванията. Други трима получиха здравна помощ на място. Останалите фенове бяха евакуирани от армията и полицията за инспекция на оборудването.

Парадът " Trooping the Colour " е считан от мнозина за кулминационна точка при отбелязването на формалния рожден ден на кралицата на втората събота от юни и в него вземат присъединяване към 1 500 гвардейци, кралската конна артилерия и към 400 музиканти от духови оркестри.

Тази гала датира отпреди повече от 260 години. Тази година обаче парадът ще се състои на 2 юни при започване на четирите почивни дни за отбелязване на 70 години от възкачването на Елизабет Втора на трона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР