Петима братя и сестри останаха сираци, след като родителите им

...
Петима братя и сестри останаха сираци, след като родителите им
Коментари Харесай

5 деца останаха сираци след катастрофата с частен самолет

Петима братя и сестри останаха сираци, откакто родителите им починаха в случая, при който частен аероплан се разруши край писта в Калифорния.

32-годишният Мануел Варгас-Регаладо, деец от морската пехота, и брачната половинка му Абигейл Телез-Варгас, откриха гибелта си в събота сутринта, когато техният аероплан Cessna C550 се разруши, до момента в който се приближаваше до летище " Френч Вали ", намиращо се сред Лос Анджелис и Сан Диего. Кончината им накара техни близки да стартират набиране на средства за децата.

Мануел и Абигейл се прибирали от командировка, когато водачът предизвестил диспечъра, че не може да види пистата за кацане. Причината била гъстата мъгла.

Мануел бил помощник-пилот самолета, а дружно със брачната половинка му на борда имало още четирима души.

" Тези деца не просто изгубиха единия си родител, те изгубиха и двамата, което просто ми разруши сърцето “, написа Моник Бетанкур, другарка на фамилията, на страницата на фамилията в GoFundMe, добавяйки, че „ всичко на децата е било отнето “.

„ Те бяха невероятни родители на пет красиви деца, които оставят след себе си, Калеб 14, Александрия 11, Мани 8, Алберто 3 и Ави 1 “, прибавя тя.

Стартирайки акцията за набиране на средства - която до момента е събрала близо 25 000 $ - Моник твърди, че всички пари ще отидат за сестрата на Абигейл, която в този момент се грижи за петте деца.

„ Организирам тази акция за набиране на средства за техните пет деца, в която средствата ще отидат непосредствено при сестрата на Абигейл Алехандра Тревино “, написа Моник.

Моник сподели, че парите, събрани посредством страницата GoFundMe, ще оказват помощ на сестрата на Абигейл, Алехандра, която ще „ одобри деца, с цел да ги обича и да се грижи за тях “.

„ Финансовата тежест, която идва с непредвидена загуба, може да бъде голяма. Всички дарени пари ще отидат при сестрата на Абигейл, с цел да оказват помощ за издръжката на децата им ", гласи посланието на околните.

Властите потвърдиха имената и на други пасажери, които са починали при случая. Това са водачът Рийз Лендерс на 25 години,  пасажерите Линдзи Глейш на 31 г.; Алма Разик на 51 година и Ибрахем Разик на 46 година

Два пъти в събота сутринта самолетът се опитал да кацне на поломсата на летището, като се разруши при втория метод.

Елиът Симпсън, следовател от Националния ръб по сигурност на превоза, на конференция, че гъст пласт мъгла – постоянно срещан към крайбрежната южна Калифорния – се е спуснал върху пистата.

Информацията от  Flight Aware демонстрира, че самолетът  изоставил първия си опит за кацане, заходил отначало и се опита да кацне за повторно. Самолетът се разруши на към 500 фута от пистата, към 58 минути след излитането си.

Самолетът избухнал в пламъци, откакто се разрушил, а видео от мястото на случая демонстрира нещастието. Шестимата пасажери от самолета умряли намясто. На пожарникарите лишило към час, с цел да потушат пожара, който се разпалил след рухването на самолета.

Катастрофата бе вторият съдбовен случай на летище " Френч Вали " за по-малко от седмица - във вторник едномоторна Cessna 172 се разруши на паркинга скоро след политане, убивайки един от четиримата на борда.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР