Пети ден служители от няколко структурни звена на МВР са

...
Пети ден служители от няколко структурни звена на МВР са
Коментари Харесай

16 екипа на МВР работят на територията на Царево, доставен е фургон за бедстващо семейство

Пети ден чиновници от няколко структурни звена на Министерство на вътрешните работи са ангажирани с разнообразни действия на територията на община Царево, оповестяват от министерството.

Служителите от РДПБЗН – Бургас не престават с дейностите по отводняване на огромния микроязовир към с. Лозенец, заради неотложен незабавен ремонт на компрометираните язовирни стени. Друг екип е зает с доставянето от Пловдив на фургон за жилищни потребности на бедстващо семейство, благосъстоятелност на ГДПБЗН, който към този момент е инсталиран и може да се населява. Два екипа огнеборци реализират отводнителни дейности в к-г " Оазис ".

Пет екипа полицейски чиновници от ОДМВР-Бургас контролират на пътното придвижване на засегнатите от наводненията територии.

Засиленото полицейско наличие по всички пътни артерии в рисковите зони продължава, като се следи за вероятни свлачищни процеси на скална и земна маса и навреме предприемане на ограничения за недопускане на рискови обстановки.

Екипите наблюдават и за възможни мародерски дейности, охранявайки зоните с развалена или унищожена благосъстоятелност на жителите. Два екипа на Зонално жандармерийско управление-Бургас осъществят обходи в регионите на с. Лозенец, к-г " Оазис " и к-г " Арапя ", а един се намира на контролно-пропусквателен пункт – р. Караагач.

Два екипа от Граничен полицейски сектор – Царево охраняват падналия мост от Царево за Ахтопол, а един екип е на падналия мост на р. Караагач. Два мобилни екипа са на територията сред Царево и Лозенец, като измежду дилемите им е и тази по защита на зоните с безстопанствено имущество.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР