Пети ден продължава издирването на двамата изчезнали в ез. Мандра

...
Пети ден продължава издирването на двамата изчезнали в ез. Мандра
Коментари Харесай

Лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчезналите рибари

Пети ден продължава издирването на двамата изчезнали в ез. " Мандра " риболовци. Днес в търсенето са се присъединили притежатели на оборудвани със сонарни системи лодки от Пловдив, Казанлък, Бургас и Приморско. Така ще се направи опит да се помогне на водолазите от РДПБЗН, които инспектират дъното на язовира.

Първата лодка дойде нощес от Пловдив и от сутринта, дружно с общинската такава, следят с камери дъното на водния басейн. Около 10 ч. през днешния ден в издирването се включи още една лодка, а до обяд ще влязат още най-малко 2.

„ Изключително съм признателен на притежателите на плавателни съдове за помощта и жеста. Дано има резултат от напъните ”, сподели кметът Димитър Николов по-рано през днешния ден, цитира " Флагман ".

Двамата риболовци Ивелин и Петър бяха оповестени за търсене на 28 ноември. Оттогава до момента от тях няма ни новина, ни кост. Единственото, до което избавителната интервенция съумя да стигне, е откриването на тяхната лодка, която бе излязла на брега на язовира. С това обаче възможностите за намирането на риболовците живи внезапно понижиха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР