Пети ден няма ни вест, ни кост от дядо Васил,

...
Пети ден няма ни вест, ни кост от дядо Васил,
Коментари Харесай

Ни вест, ни кост от изчезналия дядо Васил вече пети ден

Пети ден няма ни новина, ни кост от дядо Васил, който изчезна от вкъщи за възрастни хора „ Хармония ” на Коматевско шосе. Вчера жители се проведоха в обществената мрежа Фейсбук за осъществяване на масирано търсене и обход в региона на приюта. В издирването трябваше да се включи и безпилотен дрон, който да обиколи всички ниви и храсталаци на изток и запад от Коматевско шосе.

Вчера обаче доброволци нямаше и в търсенето участваха единствено екип на дом " Хармония ", роднините и двама полицейски чиновници от Първо районно. Въпреки напъните към момента няма данни за това къде е дядо Васил.

" Този човек потъна вдън земя. Той е кротичък и мирен и просто нямам визия къде може да е отишъл. Дано някой да не го е отвлякъл или качил в някоя кола, само че не знам какъв претекст може да има за това ", сподели пред кореспондент на " Марица " шефът на приюта доктор Николай Вършилов. Той добави, че със фамилията са обиколи​ли кварталите " Кючук Париж " и Коматево, само че без резултат.

От неделя няма никаква информация за изчезналия възрастен мъж. 84-годишният Васил, който има деменция, напуснал дома към 16 часа преди пет дни и от този момент е в неопределеност. Снимката на изчезналия дядо Васил към този момент е разлепена по доста спирки на градския превоз в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР