Петгодишно момченце застреля 8-годишното си братче в инцидент, за който

...
Петгодишно момченце застреля 8-годишното си братче в инцидент, за който
Коментари Харесай

Петгодишен малчуган застреля по-голямото си братче


Петгодишно момченце простреля 8-годишното си братче в случай, за който полицията в Арканзас счита, че се дължи на безконтролно запазване на оръжие.

Простреляното дете е открито без признаци на живот в четвъртък в дома си в Пайн Блъф, на 65 км южно от Литъл Рок, заяви шерифската работа на окръг Джеферсън. Смълтта на дребния е удостоверена на място.

Шерифът Лафайет Уудс-младши съобщи, че става дума за драматичен случай, който е можело да бъде избегнат. То акцентира, че оръжията би трябвало да бъдат съхранявани на несъмнено място и защитавани от децата от самото начало.

Масова пукотевица в бар в Южна Африка, 14 убити, 3-ма тежко ранени са откарани в болница
“Притежателите на оръжия, които не ги съхраняват по подобаващ метод, са на парченце от секундата някоя от тези нещастия да се случи в техния дом” – сподели той.

Шерифската работа заяви, че съгласно проверяващите изстрелът е създаден по случайност.Уудс сподели пред локален вестник, че петгодишното дете и четири негови братчета и сестричета ще бъдат настанени при родственици до момента в който трае следствието. Според шерифът управляващите работят да открият дали би трябвало да се издигнат някакви престъпни обвинявания. бгвойс бг


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР