Петер Чех очаква Давид Оспина да пази вратата на Арсенал

...
Петер Чех очаква Давид Оспина да пази вратата на Арсенал
Коментари Харесай

Чех не очаква да пази на финала за Купата на Лигата

Петер Чех чака Давид Оспина да пази вратата на Арсенал във финала на шампионата за Купата на Лигата против Манчестър Сити. 29-годишният колумбиец изигра всички мачове в конкуренцията без един, а серията му би трябвало да продължи и против водачите в шампионата.

" Беше ясно още през цялото време на шампионата, че ще бъде по този начин. Ще бъда с моите съотборници и ще ги поддържам, само че не чакам да играя. Никак не е прелестно обаче да гледаш мача от пейката или от трибуните, в случай че въобще не попаднеш в състава. Всеки футболист желае да играе, само че в клубове като този има 25 играча на високо равнище и когато мениджърът избере състава, ти просто би трябвало да се примириш ", сподели Чех преди мача.

Оспина е титуляр в Арсенал и за Лига Европа, което значи, че през тази седмица той най-вероятно ще изиграе два мача. Лондончаните ще се изправят против Йостерсунд в четвъртък. " Атмосферата на " Уембли " е специфична и се веселя, че ще бъда там. Искам да играя всяка седмица, само че почитам решенията на мениджъра. Подготвен съм за всеки мач ", изясни Оспина.
Petr Cech " expects " he'll be on the bench for Sunday's League Cup final as David Ospina continues to deputise in the competition... pic.twitter.com/0eijbPqwak
— ArsenalFanTV (@ArsenalFanTV) February 21, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР