Петер Бос не се страхува, че може да изгуби своята

...
Петер Бос не се страхува, че може да изгуби своята
Коментари Харесай

Бос не се страхува, че може да не е босът в съблекалнята на Дортмунд

Петер Бос не се опасява, че може да изгуби своята работа като старши треньор в Борусия (Дортмунд). " Жълто-черните " са в доста слаба серия със единствено един триумф в последните си девет дуела във всички шампионати.

" Не се опасявам за моята работа. Това не е нещо, за което си мисля. Сега съм концентриран само върху мача против Шалке 04. Трябва да дадем всичко, с цел да победим. Увереността не е на високо равнище, когато няма победа дълго време. Трябва да се уверя, че футболистите ще върнат своята убеденост ", съобщи 54-годишният Бос пред медиите през днешния ден.

В събота Борусия приема огромния си локален съперник Шалке 04 в един от най-интересните мачове от 13-ия кръг в Първа Бундеслига. " Жълто-черните " заемат петото място във краткотрайното класиране с актив от 20 точки.

Тази седмицата Дортмунд загуби с 1:2 вкъщи против Тотнъм в дуел от груповата фаза в Шампионската лига.
#Hitzfeld: " #Bosz imponiert mir. " https://t.co/iNORUBW66n pic.twitter.com/FQiivwW4n4
— SPORT1 (@SPORT1) November 24, 2017

Иначе по-рано през днешния ден някогашният старши треньор на Борусия Отмар Хитцфелд, който преди време се пенсионира, отхвърли опцията да се завърне отпред на " жълто-черните ".

" Решението ми остава в действие. Няма да се завръщам в треньорския бизнес. Чувствам се добре и нямам потребност от спомагателен стрес ", разяснява 68-годишният Хитцфелд пред “Билд”.

Генерала беше отпред на Дортмунд в интервала 1991-1997 година, в който на два пъти завоюва купата в Първа Бундеслига и веднъж трофея в Шампионската лига. За последно експертът беше отпред на националния тим на Швейцария - до лятото на 2014 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР