Петел следи какво се случва след трагедията в руската столица.Броят

...
Петел следи какво се случва след трагедията в руската столица.Броят
Коментари Харесай

Броят на загиналите при атентата край Москва надхвърли 140

" Петел " следи какво се случва след нещастието в съветската столица.

Броят на починалите при терористичната офанзива в Крокус Сити Хол доближи 143, заяви Маргарита Симонян, основен редактор на медийната група " Россия сегодня " и телевизионния канал RT, в канала си в Telegram. " Вече има повече жертви, в сравнение с в Норд-Ост. 143 души. О, Господ да почива ", се споделя в обявата.

В петък вечерта имаше пукотевица и пожар в Crocus City Hall в Красногорск. По това време там трябваше да се организира концерт на групата " Пикник ". Както сподели сътрудник на РИА Новости, станал очевидец на случая, минимум трима мъже в камуфлаж и без маски нахлуха в залата. Те са стреляли по хора от упор, а също по този начин са хвърляли и запалителни бомби. Министерството на здравеопазването на Московска област разгласява лист с 41 починали. 121 души са откарани в лечебни заведения, 3 деца са умряли.

В събота сутринта шефът на ФСБ Александър Бортников рапортува на президента Владимир Путин, че 11 души са били арестувани, в това число четиримата терористи, директно забъркани в терористичната офанзива, написа обстоятелства.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР