Петел следи какво се случва, след като Кубрат Пулев обяви,

...
Петел следи какво се случва, след като Кубрат Пулев обяви,
Коментари Харесай

Фен на Кубрат Пулев за новата му любима: Това е най-красивата българка

" Петел " следи какво се случва, откакто Кубрат Пулев разгласи, че има нова жена до себе си.

Коя е мистериозната дама, превзела сърцето на Кобрата след скандалната му разлъка с Андреа? Коя е дамата, която го е дарила с дете? Името на обичаната на боксьора той към момента резервира в загадка, само че очевидно все пак, връзките им са съществени и спортистът е разкрил огромната си обич, написа обстоятелства.бг.

Припомняме ви, че в края на предходната година Пулев показа обществено в изявление пред Николаос Цитиридис, че до себе си има жена и двамата към този момент са родители на момиченце, което кръстили Христина. Още тогава той беше безапелационен, че няма да споделя детайлности за връзката им, поради горчивия си опит от връзките си с известна фолкдива, написа woman.bg. И въпреки всичко - в дребна страна като нашата е мъчно да си социална персона, да имаш половинка и никой да не забележи.

Поредното доказателство за това е изказването на почитател на Кобрата на име Калоян Кичков, което показа в мрежата за новата жена до Кобрата. А думите са меко казано ласкави и даже я дефинира като една от най-красивите българки, които е виждал:

" Видях я същинска хубавица е споделям Ви съществено, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не съумях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, само че Ви споделям хубост. Бе облечена напълно обикновено и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а на естествени дадености. Косата и бе като че ли от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, очевидно и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си разкрил същинско богатство в свят, в който това е меко казано мъчно. Желая Ви фамилно благополучие, обичайте се и изградете от дребната Ви хубавица – прелестна девойка “, написа потребителят.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР