Петел следи какво се случва, след като арестант избяга от

...
Петел следи какво се случва, след като арестант избяга от
Коментари Харесай

Доц. Иванов за избягалия затворник от болницата на МВР: Получила се е пробойна в схемата и той се е възползвал

" Петел " следи какво се случва, откакто задържан избяга от болничното заведение на Министерство на вътрешните работи.

" Най-вероятно сътрудниците са се разсеяли - един от тях оформя документите, а различен го пази. В болничното заведение има особено крило за лица с медицински проблеми. Най-вероятно става въпрос за отнето внимание ".

Това сподели някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов по отношение на избягалия задържан от болничното заведение на Министерството на вътрешните работи. 

„ Такива неща се случват. Не е някаква сериозна драма. Някъде в схемата се е получила пробойна и арестантът се е възползвал ”, изясни още той. 

Припомняме, че задържан с белезници избяга от болничното заведение на Министерство на вътрешните работи в София. Мъжът е арестуван за безчинство през вчерашния ден, след което е закаран за обзор в здравното заведение, откъдето съумява да се измъкне без чиновниците на реда да го виждат. Арестуваният е открит няколко часа по-късно в столичния квартал „ Обеля ”.

Според Милен Иванов са известни даже случаи, в които арестантите са имали ключове за белезниците, или принадлежности, с които да ги разбият, написа novini.bg. 

" Най-вероятно охраняващите са разбрали 3-4 минути, откакто е липсващ - толкоз са задоволителни да се включи в потока по здрач. Тогава е час пик ", сподели още доцент Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР