Петел следи какво се случва след жестоката катастрофа в столицата,

...
Петел следи какво се случва след жестоката катастрофа в столицата,
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Не се потвърждава тезата за отвличане на Семерджиев

" Петел " следи какво се случва след жестоката злополука в столицата, която лиши живота на две млади дами.

" Лицето, което е посочено като отвлякло Георги Семерджиев, бе разпитвано в продължение на часове в Националната следствена работа. Много забавни неща има в неговия разпит. Не се удостоверява тезата за похищение ". Това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS Ясен Тодоров, заместник-директор на Националната следствена работа във връзка злополуката „ Черни връх ”, при който починаха две млади дами.

Тодоров не пожела да каже какво тъкмо е било разказано, само че посочи: Неща, които най-вероятно ще са относими към друго досъдебно произвеждане, за друга активност, осъществявана от кръг лица, повече клоняща към документни, финансови, данъчни закононарушения.

„ Категорично полицейският чиновник Симона Радева не е била в автомобила все още на ПТП-то ", добави следователят. " Тя интензивно е взела участие и му е помагала  да се укрие и евентуално да прикрие следи от закононарушението ”, безапелационен бе той.

По думите му към този момент всички протолки от следствието са утвърдени. " Всички доказателства са годни. Ние сме доста напред в следствието, работата ни по т. н. горещи следи беше доста интензивна и миля, че всичко допустимо е събрано. Сега следва експертен разбор, на база на който да се създадат доста връзки ", уточни Тодоров.

Той изясни влизането " малко по-късно в помещението, в което е открит евентуалния причинител " с Наказателния кодекс, по който се изискват доста процедури. Те пък са нужни, с цел да може Съдът да признае доказателствата за годни и посредством тях да се потвърди виновността.

„ Ние можеше да действаме доста по- бързо, доста за публиката по-интересно, само че да не реализираме целения процесуален резултат ”, изясни Ясен Тодоров, написа Novini.bg.

И още всъщност - натривките са взети още вечерта. Веднага след взимането на кръвната проба е бил извлечен ДНК профил. " Преди 72-рия час на база на това съвпадане и с експертизата за маратонките Съдът направи обосновано птредположение, че тов а е причинителят, и го задържа ".

Метамфетамини са открити не при първичния оглед, а при огледа сутринта. " В композиция с другите действия на лицето, не може да бъде приложена наредбата за по този начин наречения незначителен случай, " безапелационен бе следователят.  

" По този случай очевидци или очевидци на лица, излизащи от автомобила, няма ", добави още Ясен Тодоров, написа Novini.bg.

По думите му следва да се съберат всички записи от камери на Столична община и Пътна полиция-СДВР, с цел да се види кой е управлявал автомобилът денем директно преди злополуката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР