Петел следи какво се случва с продажбата на иззети коли

...
Петел следи какво се случва с продажбата на иззети коли
Коментари Харесай

Никой не иска да купи първите иззети коли от пияни и дрогирани шофьори в Бургас

" Петел " следи какво се случва с продажбата на конфискувани коли на шофьори, които са позволили нарушавания на пътя.

След извършен първи търг от НАП-Бургас за продажбата на два автомобила, иззети от пияни и дрогирани водачи, нито един човек не е поискал да закупи транспортните средства.

Автомобилите са остарели. Единият, който е на 25 години, се е продавал на цена от 1200 лева, а другият, който е 28-годишен, за 1000 лева

В търга беше упоменато, че има период от 6 месеца, в който автомобилът има забрана от КАТ. Ако си купиш този автомобил, би трябвало първо да изтече глобата, преди да го използваш. Възбраната е върху движимостта, по този начин както, в случай че купите ипотекиран апартамент, ипотеката продължава да тежи, обясниха от НАП-Бургас, като допуснаха, че това също би била причина за неналичието на интерес към колите.

И защото прави усещане, че колите са остарели, от Национална агенция за приходите обявиха, че транспортните средства не се сортират, а когато има в действие правосъдно решение, организацията ги продава, без значение какъв брой костват и каква марка е автомобилът, написа novini.bg.

Предстои след изговаряне на съда и други коли в по-късен интервал да бъдат пуснати на търг, който от приходната организация ще оповестят, осведоми Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР