Петел следи какво се случва с акцията по издирването на

...
Петел следи какво се случва с акцията по издирването на
Коментари Харесай

Вече 26 дни няма следа от Емил Боев

" Петел " следи какво се случва с акцията по издирването на изчезналия мъж в наш град.

26 дни без диря от Емил Боев, който изчезна по време на празника " Сурва " в Перник. И досега се търсят следи и не престават обходите.

" Продължаваме да търсим Емил ", сподели пред БНР брат му Мартин Боев. Той уточни, че все още не търсят в града, а в местностите в близост.

" На 25 и 26 февруари е очакван нов обход. Сборният пункт е в 10 часа на улица " Физкултурна " против Историческия музей в Перник. Там ще се координираме ", сподели Мартин, написа novini.bg.

" Това е планински терен, вървим километри и е хубаво хората да са готови - да са правили планински излети, да са ходили, да имат съоръжение. Благодарен съм на всеки за желанието му да помогне ", уточни той.

" Идеята е всички последващи уикенди да се събираме и да го търсим, до момента в който го намерим ", разгласи братът на изчезналия Емо. По думите му няма нова диря след последното видео, в което Емил се вижда до плантация в покрайнините на града.

Той показа, че родителите им не са добре и са обезверени. " Все отново би трябвало да поддържаме вярата ", безапелационен е Мартин.

Според него Емил не може просто да е решил да изчезне. " Нито багаж е имал, нито се е свързал с някого ", акцентира той и съобщи изрично, че брат му не би предизвикал такова нещо на околните си. Мартин сподели също, че брат му не е имал прелиминарен спор с някой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР