Петел какво се случва след инцидентите с фенове на Левски

...
Петел какво се случва след инцидентите с фенове на Левски
Коментари Харесай

Прокуратурата в Скопие издирва побойниците на феновете на Левски

" Петел " какво се случва след случаите с почитатели на Левски в Скопие.

Основната прокуратура в Скопие е известена за събитието и издава всички нужни разпоредби и насоки за идентифициране на лицата, взели участие в случая, при който през вчерашния ден беше ранен почитател на футболен клуб " Левски " от София. Съобщението е публикувано на страницата на държавното обвиняване в северомакедонската столица.

По първична информация случаят е станал, до момента в който почитатели на ФК " Левски " с два автомобила с български номера са се движили наоколо до търговски център " Чаирчанка ", където са влезнали в вербален спор с минувачи и жители, написа nova.bg.

Българските почитатели спират автомобилите си и излизат от тях, след което словесният спор прерасва във физическа разпра с група жители, излезли от близките здания. При връщане към колата си е прободен с остър предмет в региона на корема 29-годишен българин. Той е с тежка телесна щета и е настанен в болница. След оперативна намеса е в устойчиво положение.

За да открият самоличността на участниците в побоя, които по първични данни не са част от локална почитател група, както и за цялостно изясняване на събитията, са събрани следи от местопроизшествието, които подлежат на експертиза. Поискани са и видеозаписи от близките уреди и от камерите на системата " Безопасен град ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР