Петдневен сватбен моден маратон започва днес и ще се вихри

...
Петдневен сватбен моден маратон започва днес и ще се вихри
Коментари Харесай

Пловдив се потапя в Сватбена седмица на модата

Петдневен брачен фешън маратон стартира през днешния ден и ще се вихри всяка вечер от 20 часа на амфитеатралните стълби на пивоварница „ Каменица “ в центъра на града. Жителите и гостите на Европейската столица на културата ще имат шанса да участват на авторските ревюта на 15 надарени дизайнери.

В откритите площи към пивоварницата ще бъдат ситуирани експозициите на майстори-бижутери, създатели на дарове, сватбени украси и ръчно направени сувенири, които ще се продават свободно. На втория етаж в същата постройка ще има специфичен брачен шоурум със салон за купувачи, предопределен за договаряне и поръчки посредством директни срещи на дизайнери, фешън къщи, бутици и ателиета с бъдещи младоженци и търговци.

По време на сватбената седмица на модата бъдещите фамилии ще имат опцията да се насладят на бирите, които предлага заведението, а след вечерните ревюта са планувани и коктейл-дегустации.

На събитието са планувани още фото- и видеосесии, изложения, разнообразни презентации и демонстрации, лекции и полемики. Сред най-обсъжданите тематики ще бъдат фамилното обмисляне, логиката на психиката на щастливото семейство, репродуктивното здраве, дизайнерските и юридически съвещания и още: потребни препоръки и споделен опит в услугите за образуване на сватбено празненство. Сватбената Седмица на модата се провежда от Националната камара за мода на България и Европейският Моден Съвет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР