Петдесет и три години след изчезването на частен самолет с

...
Петдесет и три години след изчезването на частен самолет с
Коментари Харесай

Реактивен самолет, изчезнал от 1971 г., беше намерен потопен в езерото Шамплейн във Върмонт

Петдесет и три години след изгубването на частен аероплан с петима мъже в снежна нощ във Върмонт, специалистите считат, че са разкрили останките на от дълго време изгубения аероплан в езерото Шамплейн.

Корпоративният аероплан изчезна малко след излитането от летище Бърлингтън за Провидънс, Роуд Айлънд, на 27 януари 1971 година На борда имаше двама членове на екипажа и трима чиновници на строителна компания Cousins ​​Properties в Джорджия, които работеха по план за развиване в Бърлингтън.

Първоначалните търсения на 10-местния Jet Commander не откриха остатъци и езерото замръзна четири дни след загубата на самолета. Извършени са минимум 17 други търсения, до момента в който подводният изследовател Гари Козак и екип, употребяващ отдалечено ръководено транспортно средство предишния месец, откриха остатъци от аероплан със същата персонализирана скица на багра в езерото покрай мястото, където радиоконтролната кула последно е проследила самолета преди него изчезна. Направени са сонарни изображения на останките, отк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР