Петдесет и осем процента от регистрираните избиратели, които подкрепят Джо

...
Петдесет и осем процента от регистрираните избиратели, които подкрепят Джо
Коментари Харесай

Анкета: 58% от подкрепящите Байдън ще гласуват по-скоро „против“ Тръмп

Петдесет и осем % от записаните гласоподаватели, които поддържат Джо Байдън за изборите през 2020 година, споделят, че гласът им е повече против президента Доналд Тръмп, в сравнение с в интерес на Байдън.
Това сочат резултатите от анкета на „ Уол Стрит джърнъл “, предава Ен Би Си Нюз, представени от БГНЕС.
От акцията на Тръмп от дълго време упорстват, че последователите на президента са надалеч по-ентусиазирани от тези на Байдън и това ще се отрази в по-висока изборна интензивност по време на изборите. Близо три четвърти от последователите на Тръмп настояват, че вотът им е повече в интерес на президента, в сравнение с против Байдън.
Като цяло Байдън поддържа приблизително 8 % преднина в националните изследвания, в това число 50-41% преднина в изследванията на „ Уол Стрит джърнъл “.
Тридесет и девет % от интервюираните обявиха, че имат позитивно мнение за претендента за вицепрезидент на Джо Байдън, сенатор Камала Харис, до момента в който 35 % са дали отговор, че гледали отрицателно на нея.
Анкетата демонстрира, че Харис е по-популярна измежду дамите и не-белите гласоподаватели. Четиридесет и пет % от двете групи обявиха, че гледат на сенатора позитивно, до момента в който при мъжете и белите гласоподаватели има по-малка възможност да имат позитивно мнение за Харис - надлежно 32 % и 36 %.
 
Всичко за изборите в Съединени американски щати
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР