Петчленно семейство загива в американския град Денвър, щата Колорадо, в

...
Петчленно семейство загива в американския град Денвър, щата Колорадо, в
Коментари Харесай

Заради откраднат телефон: Трима палят грешна къща, загива петлченно семейство

Петчленно семейство умира в американския град Денвър, щата Колорадо, в скрит план за възмездие. През 2020 година 16-годишният тогава Кевин Буи посредством приложение наблюдава откраднатия си мобилен телефон.

Приложението обаче демонстрира неверна локация - дома на семейство Диол. А Кевин и двама негови съучастници - тогава на 14 и 16 години, възнамеряват голям палеж.

Тримата младежи нахлуват в къщата на сенегалското семейство Диол през нощта, разливат бензин върху огромна площа и провокират пожар, който бързо обхваще постройката. Семейството е ненадейно от огъня в в съня си.

В пламъците умират трима млади души – на 23, 25 и 29 години, и две деца – едното е на шест месеца, а другото е на по-малко от две години, предава бТВ.

Трима души скачат от горния етаж на постройката и оцеляват със счупени кости.

Двама от тримата подпалвачи към този момент са наказани. 18-годишният Дилън се признава за отговорен за преднамерено ликвидиране през 2023 година Той е наказан на 10 години затвор

Процесът против 19-годишния към този момент Гавин Сиймор завършва през март тази година. Той също се признава за отговорен и подписва договорка с прокурора. За него се плануват сред 16 и 40 години затвор. Гавин се извинява обществено – „ Не минава и момент, в който да не изпитвам изключителна виновност и разкайване за дейностите си ”, споделя той. Но макар признанията си получава оптималната присъда.

Кевин Буи също прави признания. Той е избран за подстрекател на групата и може да получи 60 години затвор.

„ Това е най-лошото и безсмислено следствие на ликвидиране, което в миналото съм водил “, споделя един от проверяващите. Присъдата на Кевин ще бъде произнесена на 2 юли тази година.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР