Петата минута на предстоящия благотворителен Мач на надеждата ще бъде

...
Петата минута на предстоящия благотворителен Мач на надеждата ще бъде
Коментари Харесай

Стилиян Петров призова за подкрепа към Петър Хубчев, който се бори с коварна болест

Петата минута на идния благотворителен " Мач на вярата " ще бъде отдадена напълно на Петър Хубчев, съобщи на конференция Стилиян Петров, чиято фондация е уредник на дуела.

Бившият капитан на " трикольорите " и рекордьор по мачове с екипа на България разкри, че бронзовият медалист от Мондиал 94 Хубчев, носил фланелката с №5, се бори с подло заболяване през последните месеци.

" Той се нуждае от доста религия и положителна сила, с цел да премине през всички тези трудности. Призовавам в петата минута всички почитатели на стадиона да поддържат Петър Хубчев, сходно на метода, по който ме подкрепяха и мен ", съобщи Стилиян Петров пред медиите.

Двубоят на 6 септември, Деня на Съединението, e от 17:00 часа.

" Програмата преди дуела ще стартира в 16:00 часа. Имаме необикновено квалифицирано шоу. С неспокойствие чакаме " Мача на вярата ". За нас е значимо почитателите и хората на стадиона да се забавляват. Ще има разнообразни интензивности. Хората ще получат топки, особено подписани от звездите. Привържениците ще могат да станат част от този театър. Ще има изненади за всички почитатели, от всяка една възраст. Подготовката на всички футболисти върви добре. Като цяло всички се поддържат добре и упражняват. Вчера получих позвъняване и от Димитър Иванков. Той търсеше ръкавици, които хващат топката. Има забавни неща към цялостната подготовка. Радостин Кишишев ми се обади и сподели, че не е огромен оптимист. Някои от играчите си търсят обувки, които за жалост към този момент на съществуват. Имаме доста неща, с които сега се оправяме. Става все по-интересно. Цялостните връзки сред самите играчи стават по-чести. Организацията, логистиката и детайлите са нещо обикновено. Интересно е и е динамично. Всички, които са поели задължения към мача, ще бъдат там. Всичко е готово. Знае се всеки един по кое време идва, хранителен режим, както и всички други процеси. При нас тези събития са непознати, само че множеството от гостите ни играят най-малко по 4-5 такива дуела на година. Те ще бъдат готови. Но и българските звезди чакат с неспокойствие този мач ", сподели още Стилиян Петров.

Коло Туре, Флоран Малуда, Гари Кейхил, Максуел, Патрик Бергер, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия, Неманя Видич, Карл Икеме, Алън Хътън, Джо Коул, Шей Гивън, Стюърт Даунинг, Ашли Йънг, Ричард Дън и Джеймс Колинс са задграничните звезди, които би трябвало да дойдат в София за " Мача на вярата " на Националния стадион " Васил Левски ".

" Футболните обувки ще бъдат обезпечени от Хенрик Ларсон, а бутоните им ще бъдат стоманени. Знам, че Илиян Стоянов кара колело по 15 километра всеки ден. Като излезем на терена, ще има спортна завист. Футболистите имат качествата, само че желаят още веднъж да ги покажат ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР