Петър Занев е един от лидерите на Пирин, но преди

...
Петър Занев е един от лидерите на Пирин, но преди
Коментари Харесай

Занев пази хубави спомени от престоя си в ЦСКА - София

Петър Занев е един от водачите на Пирин, само че преди да се завърне в родния клуб през лятото на 2021-а той изкара два сезона в ЦСКА - София (60 мача, 1 гол). Пред вестник " Мач Телеграф " 36-годишният капитан на " орлетата " показа упованията си преди визитата на " Армията " в понеделник и разяснява сложния старт на благоевградчани, които са чак 14-ти с едвам 7 точки в актива си.

- Пепи, какво е настроението в тима преди гостуването на ЦСКА?

- Винаги съм казвал, че мачовете против ЦСКА, Левски, Лудогорец са най-хубавият късмет за всеки футболист да се изяви, а и младите момчета при нас би трябвало да се демонстрират. Нагласата е най-сетне тимът ни да осъществя труда, който поставяме през последните два месеца, тъй като все нещо не ни доближава. Стоим добре и дисциплинирано на терена, хвърляме се от първата до последната минута, само че е време да стартираме да побеждаваме постоянно. Вярвам, че ще огрее слънце и при нас.

- Има ли сантимент в теб преди завръщането на " Армията "?

- Вече съм в Пирин, само че ми е прелестно, че се завръщам тук. Имам хубави мемоари от ЦСКА. Единствено скърбя, че не съумях по-дълго да играя там, само че въпреки всичко пристигнах в отбора на 34 години. Благодарен съм на ориста, че съумях да се докосна до толкоз огромен тим. С ЦСКА играхме в групите на Лига Европа, спечелихме Купата на България - все хубави моменти.

- Какви са усещанията ти от сегашния тим на " алените "?

- Предпочитам да не разясня ЦСКА. Имат си треньори, управление, почитатели - всеки дава мнение, знае или не знае. Като непряк наблюдаващ единствено можеш да гледаш, да подкрепяш и да се радваш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР