Петър Вучков – дългогодишният водещ на предаването „Минута е много“

...
Петър Вучков – дългогодишният водещ на предаването „Минута е много“
Коментари Харесай

Мистър „Минута е много“ няма спирка - флиртува с Диана Любенова в ефир

Петър Вучков – дългогодишният водещ на предаването „ Минута е доста “ се появи ухилен и деятелен в студиото на „ Тази неделя “ по bTV, макар че към този момент е на 81 години.

Той показа, че се усеща доста добре.

„ Освен това съм в компанията на една прелестна дама. Какво повече да желае човек “, стартира той закачливо диалога с водещата Диана Любенова.


След това, обаче, с принуда призна, че дължи положителната си форма на брачната половинка си. Той сподели и „ крачкомера “, който тя му подарила. „ Човек като мен – на 81 години, би трябвало да върви по 5000 крачки дневно. Понякога ходя повече – 7000-8000, а от време на време единствено 3. Има и такива дни “, показа той.

„ Има неща, които заобикаляме със брачната половинка ми да употребяваме в кухнята. Но в последна сметка всичко е въпрос на ген “, отговори той на въпроса какъв режим съблюдава.

Популярният водещ, който е бил и артист и конферансие и се е занимавал с развлекателни стратегии десетилетия наред, разкри, че има умения да води на арменски, турски, иврит и полски.

„ Аз водех и арменските балове. На братята Метин и Четин Казак, на единия водих сватбата на турски. Нямам претенцията да знам тези езици “, сподели той.

С полския историята е друга – той бил професионален екскурзовод с издържани изпити. „ Пет сезона съм работил като екскурзовод “, споделя водещият, който е от Варна и много време е работил с чужденци на Златни пясъци. „ На мен ми направи усещане, че най-симпатични са поляците “, сподели той.



Вучков е прочут и като обичаното конферансие на Лили Иванова. С нея пътувал по концерти цели 20 години. Включително водел нейни концерти на иврит в Израел.

„ Аз не мога без моето конферансие “, имитира Вучков гласа на примата, когато преговаряла с уредниците. На техното несъгласие, че той не знае иврит, тя отсякла: „ Той ще го научи “. И фактически, за към месец той съумял да се оправи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР