Петър ВолгинПетър Волгин, фейсбукСилно се надявам ПП и ДБ наистина

...
Петър ВолгинПетър Волгин, фейсбукСилно се надявам ПП и ДБ наистина
Коментари Харесай

Няма нищо по-естествено от това ПП и ДБ да станат едно – едно общо безмозъчно и евроатлантическо нищо

 волгин  волгин Петър Волгин
Петър Волгин, фейсбук

Силно се надявам Политическа партия и Демократична България в действителност да се явят дружно на изборите. През последните месеци и двете обединения се вършат на това, което не са. „ Ние сме по-скоро леви “, споделят от Политическа партия, „ и по тази причина няма по какъв начин да се обединим с тези десните от Демократична България “. А пък от Демократична България споделят, че нямало по какъв начин да се обединят с „ левичарите от Политическа партия “, които другояче доста харесвали. Разбира се, нито едните са леви, нито другите са десни. И двете обединения са проекции от жълтопаветния планктон, който в никакъв случай не се е интересувал от идеологии. Планктонът желае единствено едно – да бъде на облага. Планктонът е NEXO – вземи парите и бягай, а в случай че те заловен, заплати си санкцията, във всеки случай тя ще е по-малка от облагата, и отново бягай. Материалният разцвет е единственото, което ги вълнува. Ако в даден миг умнокрасивитетът реши, че на мода са левите хрумвания, той става ляв. Ако в различен миг усети, че десните ограничения се харчат повече, става стопроцентово десен. А дали планктонът ще се споделя Демократична България или Политическа партия, няма никакво значение.

А, и още една характерност на тези еднотипни планове – първосигнално евроатлантически са. Не по идеологически аргументи, несъмнено, а тъй като главната цел на умнокрасивитета е да се хареса на Големите задгранични началници. Затова ще извърши, без да се замисля /не че доста обича да мисли, де/, всяка заповед от Брюксел или Вашингтон, колкото и неуместна да е тя. Това е най-сигурният метод началниците да не пречат на обогатяването.

Така че няма нищо по-естествено от това Политическа партия и Демократична България да станат едно. Едно общо безмозъчно и евроатлантическо нищо.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР