Петър Волгин, ФейсбукВчера имаше едно изключително скандално и крайно недемократично

...
Петър Волгин, ФейсбукВчера имаше едно изключително скандално и крайно недемократично
Коментари Харесай

Волгин: Браво на СЕМ за декларацията срещу Денков, който иска да наказват опозиционните медии

Петър Волгин, Facebook

Вчера имаше едно извънредно скандално и извънредно недемократично изявление. И, не, нямам поради думите на Вежди Рашидов. Изказването, за което приказвам, е на ротационния министър председател Денков. Той сподели, че " Съвет за електронни медии не си прави работата ", очевидно имайки поради, че Съвет за електронни медии би трябвало да санкционира опозиционни медии и публицисти и едвам тогава " ще си е приключил работата ".

Защо това изявление е несравнимо по-скандално от думите на Рашидов? Защото каквото и да каже Вежди, от думите му няма да произтече нищо, до момента в който от думите на ротационния министър председател могат да произтекат извънредно отрицателни последствия за българската народна власт. Министър-председателят е индивидът с най-вече власт в България и по тази причина би трябвало доста да внимаваме какво споделя. И да му търсим сметка.

Браво на Съвет за електронни медии за днешната декларация, осъждаща думите на Денков. Едва ли някой се изненадва, че Пролет Велкова не я е подписала. Тя е трудоустроена в Съвет за електронни медии не с цел да да пази свободата на словото, а с цел да я преследва. За благополучие, останалите дами в Съвет за електронни медии не мислят като нея.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР