Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов

...
Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Величков: Дошли сме, за да бъдем допуснати в залата

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов за президент на БФС, приказва пред медиите преди да се насочи към НДК. Той съобщи, че Конгрес през днешния ден ще има и никой не може да го анулира. Според него управлението на БФС е направило по този начин, че да се объркат клубовете.

" Има Конгрес, обикновено е управлението да е тук, с цел да организира Конгреса. Ние по тази причина сме пристигнали, Димитър Бербатов е претендент, аз съм член на Изпълкома. За страдание управлението на БФС направи по този начин, че да обърка клубовете и евентуално една част от тях не са съумели да повдигнат пратеник за Конгреса.

Те доста работи споделяха, лъгаха, сменяха си позициите. Би трябвало да има Конгрес - законно призован, вписан в комерсиалния указател и неизменен. Направиха някакъв опит да го анулират, само че влезте в Търговския указател и вижте, че поканата си стои и не е анулиран. Тия хора могат да ви кажат, че може и женитба да има.

Разбира се, че ще се кача горе. Аз, като член на Изпълкома, Бербатов, като претендент президент, ще би трябвало да се качим горе, по тази причина сме пристигнали. Напълно законно повдигнат претендент, в период, с електронен автограф, документите са му подаден в точния момент. Никой не може да го оспори ", съобщи Величков.
 Бербатов: Ясно е какъв цирк се разиграва, само че Конгрес ще има
Бербатов: Ясно е какъв цирк се разиграва, само че Конгрес ще има

" Ако не ни позволен в залата, имаме адвокати с нас, с цел да забележим какво ще предприемем "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР