Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов

...
Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Величков: Ако съдия Комитова не възнамерява да разглежда делото по същество, да си направи отвод

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов в борбата за шефския пост в БФС, прикани арбитър Жаклин Комитова да изясни за какво позволява използването на процедурни хватки, с които да бъде отсрочен идният Конгрес за избор на нов президент на футболната ни централа.
 Бербатов приказва за протест, атакува съда и предложения клубовете на Конгрес в петък Бербатов приказва за протест, атакува съда и предложения клубовете на Конгрес в петък
" Следим какво се случва. Има дата, на която са импортирани декларациите. Би трябвало да бъде назначен конгрес. Оттам арбитър Жаклин Комитова дали желае да съблюдава закона, или ползва процедурни хватки, би трябвало да каже тя. Духът на това произвеждане не е спазен. Защо се позволяват тези процедурни хватки, даващи опция на това управление да безчинства, ние не знаем. Питайте вие тази съдийката. В основата на всичко стои българското правосъдие. Това не са малки врати, а врати, посредством които да се протаква. Ако няма желание да преглежда делото всъщност, да си направи отказ ".
7  Пресконференция на Димитър Бербатов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР