Петър Тодоров, който пиян прегази Филип Арсов на столичната улица

...
Петър Тодоров, който пиян прегази Филип Арсов на столичната улица
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста шофьора, който пиян прегази 15-годишния Филип

Петър Тодоров, който пийнал прегази Филип Арсов на столичната улица " Гурко " при започване на септември предходната година е пуснат от ареста. Това излиза наяве от обява, която се популяризира във Фейсбук, видя Sofia24.bg. По този мотив в сряда от 18.00 до 19.00 жители се провеждат, с цел да блокират ул. " Гурко " и ул. " Шишман " в София.

Решението мярката му за неотклонение да бъде сменена с " домакински арест " е на Софийския градски съд, предава Българска национална телевизия. От медията оповестяват, че следствието на тежката злополука, при която момчето загуби живота си към този момент е завършило и материалите са предявени на родителите на Филип Арсов. Предстои прокуратурата да предяви материалите и на обвинения - 37-годишния Петър Тодоров. Когато процедурата завърши наблюдаващия прокурор следва да внесе обвинителен акт и да съобщи Тодоров на съд.

15-годишно момче почина на пешеходна пътека в центъра на столицата. Филип Арсов почина откакто бе сгазен от пияния водач, преминаващ през пешеходната пътека с към 88 км/ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР