Петър Тодоров е имал информация за Мартин Божанов-Нотариуса, докато е

...
Петър Тодоров е имал информация за Мартин Божанов-Нотариуса, докато е
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Петър Тодоров не е действал срещу Нотариуса и Еврото. Правилно го махнах

Петър Тодоров е имал информация за Мартин Божанов-Нотариуса, до момента в който е бил основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Не е разпоредил нужните инспекции и дейности, което демонстрира, че вярно съм изискал да го отстранят. Това написа във фейсбук вътрешният министър в оставка Калин Стоянов. 

 

Ето и цялата му обява:

В изявление за утринния блок на Българска национална телевизия, през днешния ден някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната зрителска публика посредством внушения и откровени неистини.

 

Опитите му да плаши обществото, че откакто има случаи на побоища в София значи има проблем с бежанците е ясно непознаване на проблематиката и освен това – демонстрация на непрофесионализъм.

Коментарите на Петър Тодоров за случаите с Петър Петров и Мартин Божанов са изрично прекачване на отговорност към актуалното политическо и професионално управление на Министерство на вътрешните работи. Като някогашен основен секретар той е разполагал с задоволително запас и информация, с цел да разпореди нужните инспекции и следващи дейности. Такива няма.

 

В умозаключение, с днешната си изява и демонстрирана „ професионална експертиза " Петър Тодоров потвърди правилността на взетото от мен решение да желая освобождението му като основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР