Петър Стоянов е едно от имената, които ГЕРБ-СДС обсъждат като

...
Петър Стоянов е едно от имената, които ГЕРБ-СДС обсъждат като
Коментари Харесай

ГЕРБ обсъжда името на Петър Стоянов като кандидат-президент

Петър Стоянов е едно от имената, които ГЕРБ-СДС разискват като вероятен претендент за президентските избори на 14-ти ноември. Това съобщи в ефира на депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Името на Петър Стоянов за претендент за президент се появи през вчерашния ден след мое присъединяване в БНР. На въпрос какво мисля за него, аз споделих какво мисля – това е най-успешният български президент досега, човек който е извадил страната от ръба на революция. Това споделям и в този момент. Преди всички президентски избори след 2001 година името на Стоянов постоянно е част от разискванията на десницата. Включително и сега. Това име се върти в публичното пространство. Нормално е всеки, който е угрижен за това да даде опция на Румен Радев, да разисква и кандидатурата на Петър Стоянов ", разяснява Биков. 

" Искаме да излъчим кандидатура за президент, която е опция на Румен Радев. Няма да излъчваме силов човек, който да се саморазправи с нашите съперници ", добави той.

По думите му, ГЕРБ желае да излъчи човек, който от ден първи да организира диалог с най-големите политически съперници на партията и да се види дали могат да намерят по някакви значими за България точки. " Има няколко разновидността за подобен човек ", сподели още Биков.

Той сподели още, че в ГЕРБ са обсъждали профила на техния претендент. " Той би трябвало да е диалогичен човек. Човек, който да поеме отговорност и да направи първата стъпка за възобновяване на политическия разговор ", уточни Биков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР