Петър Рачков стана популярен като брата на Господаря на ефира,

...
Петър Рачков стана популярен като брата на Господаря на ефира,
Коментари Харесай

Всички Зяпнаха! Петър Рачков Направи Най-Тежката Изповед За Брат Си Димитър: Очерних

Петър Рачков стана известен като брата на Господаря на ефира, само че бързо съумя да хвърли тъмна сянка върху името му. Докато Митко е прочут на всички като майтапчия и страховит артист, то неговият родственик е избрал сложния път в живота, газейки неведнъж закона.

Много се изписа за действията на Петър. Митко Рачков до едно време хвърлял старания да го измъква и да го вкарва в прави път. Но към този момент и на него му е писнало да се занимава с безнадеждния случай на брат си. Сега той бе изправен в правосъдната зала поради шофиране без брошура.

Братът на комика е заловен в това съществено нарушаване два пъти единствено за месец. Заради рецидива е изпратен в съда, с цел да получи санкция по бързата процедура. Първият път му постановиха 1000 лв., а в този момент – 1200. Адвокатът на Петър Рачковзапочна да се жалва пред съдиите, че клиентът му няма финансовата опция да заплати тези санкции и те би трябвало да бъдат редуцирани.

Братът на Господаря на ефира карал цялостен месец с минимална работна заплата. А за жена му и двете му дъщери финансово се грижели родителите му, както и известния му брат. Митко Рачков декларирал на Петър, че няма да му отървава кожата след всяка направена пакост. Но сърце не му давало да остави на произвола на ориста двете момиченца и майка им, написа hotarena.net.

Миналата година името на Петър бе забъркано около разтрошаване на нарколаборатория край село Черни Връх. Делото към момента не е тръгнало, само че той е измежду заподозряните. Докато прокуратурата приготвя обвиняването, братът на Димитър Рачов употребява да му се извини обществено за срама, който му докара. „ Съжалявам, че по някакъв метод компрометирам името му, той няма отношение към моите дейности ”, промълви Петър в правосъдна зала.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР