Петър Петров нашумя доста след участието си популярно риалити предаване.

...
Петър Петров нашумя доста след участието си популярно риалити предаване.
Коментари Харесай

Спряган за ерген №2 напуска България? Петър Петров сменя държавата

Петър Петров нашумя много след присъединяване си известно риалити предаване. Неговият външен тип, държание на мачо и специалността му, са спомагателен тласък за много дами. Именно на този фронт Петър има забележителни триумфи, само че наподобява, че не българките ще му се радват към този момент.

Петров постна в Instagram фотография на краткотрайната си персонална карта за живеене в Турция. Да, Петър ще живее в Турция, а детайлностите не са известни за момента.

Виж още: Модерна активистка: Гери-Никол се снима по гърди, приканва за мир и независимост

 Instagram

Това лято се заприказва, че Петър Петров е един от вероятните претенденти за водещата роля във втори сезон на " Ергенът ". Филип Буков, турската звезда с български корени Илхан Шен, както и " Мистър България " Виктор Русинов, са мъжете, за които се шушука, че са възможните участници, само че на този стадий нищо не е публично доказано.

Петър няколко пъти загатна, че може би той поема тежката роля на ерген №1, само че намигването му по-скоро беше с подигравка. Припомняме, че шоуто бе снимано точно в Турция. Нищо чудно този документ да е нужен, в случай че някой ще живее в съседката ни за повече от един месец. Дали е по този начин обаче, следва да разберем.

Виж още: Провокативна и секси: „ Мис Дупе – Вселена “ сподели обилни задни елементи в еротична фотосесия 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/petarpetrov_23/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР