Петър Петров-Еврото, бившата му съпруга Любена Павлова и прокурорът от

...
Петър Петров-Еврото, бившата му съпруга Любена Павлова и прокурорът от
Коментари Харесай

Трима получиха обвинения по аферата „Осемте джуджета“

Петър Петров-Еврото , някогашната му брачна половинка Любена Павлова и прокурорът от някогашната Специализирана прокуратура Д. Деянов са упрекнати по аферата „ Осемте джуджета “, заяви „ Българска национална телевизия “.

Петров не е открит и заради тази причина не е публично известен за това, че е притеглен като обвинен. За него се допуска, че се укрива зад граница и заради тази причина е бявен за търсене с Европейска заповед за арест .

Тримата са упрекнати за незаконно лишаване на златни монети , които са били конфискувани по дело на някогашната Специализирана прокуратура. Знае се, че водеща роля при кражбата на полезности и пари от Явор Златанов е имала точно някогашната жена на Еврото – Любена Павлова.

Разследването на аферата „ Осемте джуджета “ , което се води от Софийска градска прокуратура, бе рестартирано след встъпването в служба на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов . Той разкри, че още преди три години прокурор от Върховната касационна прокуратура е открил груби нарушавания и възможни закононарушения по случая, само че проверката му е била скрита от бившето управление на държавното обвиняване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР