Петър Петров е сред най-любопитните образи на Фермата 2023“. Актьорът,

...
Петър Петров е сред най-любопитните образи на Фермата 2023“. Актьорът,
Коментари Харесай

Драма във „Фермата“: Петър иска да „прасне“ Моника, а тя мечтае за семейство!

Петър Петров е измежду най-любопитните облици на „ Фермата 2023 “. Актьорът, за който всички чуха едвам след започването на шоуто, го раздава сваляч в новия сезон на известното риалити предаване.

Първата „ жертва “ на Пепи е софтуерният инженер Моника Пепеланова. Тя към този момент сподели интерес към него, само че това, което не знае, е, че става въпрос за елементарна свалка.

Двамата към този момент имаха съкровен миг. Петър опипа добре Моника и я възхвали какъв брой е красива. Тя му отвърна с усмивки, а по-късно прекараха няколко часа дружно.

Мони обаче не е на вълната на артиста. Тя е на 28 година и към този момент би почнала връзка единствено в случай че й се подсигурява, че може да се стигне до основаване на семейство.

Петър е на цели 43 година, само че въобще няма желание да си търси непрекъсната половинка, още по-малко в риалити шоу. Неговото предпочитание е просто да усили половите си бройки.

Освен това не е изключено Петър да се пробва посредством любовни връзки да стигне по-далеч в шоуто, а за какво не и да го завоюва. Всичко това може да е тактика от негова страна, с цел да заинтригува феновете.

Факт е, че във „ Фермата “ най-често се основават някакви свалки от всички риалити излъчвания. Разбира се, като се изключи „ Ергенът “, само че там самата идея е такава.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР